Diensten

 

LOGO
Met een logo en huisstijl presenteer je jouw bedrijf aan de wereld om je heen. De stijl, vorm en kleurgebruik zeggen wie je bent en waar je voor staat. Deze vorm van communicatie is dus erg belangrijk en dient te worden ontwikkelt met de nodige aandacht en inzicht.

HUISSTIJL
Allereerst moet het duidelijk zijn wie je doelgroep is, aan wie je jouw dienst of product wilt aanbieden. Dit kan de keuze van het kleurgebruik tijdens het logo ontwerp beïnvloeden. Zo houden jongere mensen meer van felle kleuren, voor oudere mensen mag het ietsje minder.

PROJECTINRICHTING
Wij verzorgen professionele kantoorinrichting met diverse design kantoormeubelen. Bij ons draait het om kennis en vakmanschap, die wij graag met u delen. Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van kantoormeubilair en projectinrichting.

WEBSITE
Zichtbaar zijn op internet is een vereiste voor iedere onderneming. BeeldMerk ontwikkelt een moderne website die past binnen je huisstijl. Zo ben je ook online goed herkenbaar. Wij bieden je de keuze uit de veelzijdige Webcompleet en de basis Webcompact.